Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek
baca12 napsal(a):Neaky tip na ow letenku za 8€? Najlepsie az na jesen.
Ostal mi let fez-madrid
Mne zustal 3x :-D
Já tam mám nezrušený lety ještě za 140 euro. Ale i tak to byla super akce, tak ještě jednou dík za tip.
Ivo napsal(a):Jak rychle se vam to propise v systemu?
Mi se zatím všechny změny propsaly vždy večer po 22.00.
Mne tiez zostali 2 lety. Takze som FR daroval 15€. No snad to prezijem... :)
Kadopadne chcem velmi podakovat Janovi Vidimovi za poskytnutie jeho travel hacku sirsej verejnosti tu na fore. Na zaciatku on, ani nikto z nas asi netusil, ako sa to cele vdaka benevolentnym podmienkam Ryanairu zvrhne, a ze nas to dokaze krasne zabavit na par mesiacov. Konecne sa zase riesilo cestovanie, a nie Covid. Takze Honzo dakujem.
Mne sa podarilo jednu varku presunut na letnu Maltu, takze aj tak dobre. Vdaka za tip Jan.
Já dnes ráno v 8 psala agentovi a už to to mám propsaný v systému. Ale email nepřisel.
Taky děkuju za tento tip. Máme 2x letenky na léto, za pár korun (10€ a 16€), konečně se nám splní Kanáry a Sicílie. Později bychom nějaké levné letenky našli, ale ne do vysněných destinací, navíc jsme si v klidu mohli vybrat z velké nabídky ubytování a můžu začít plánovat. Takže ušetřeno plno euro.
Taky bych to rád změnil někam na podzim, ale nic slušnýho jsem nenašel... Při nejhorším to propadne...
Já taky děkuju, mám krásné lety za pár šušňů, což trochu vyneguje inflaci :D Jenom ještě neříkejte, že je konec, počkejte na konec roku. Ryanair mě jednou nechal v Marakéši čekat celé odpoledne bez informací na letišti, zatímco naše plánované letadlo odletělo místo do Prahy do Německa a jenom těsně stihli mít zpoždění pod tři hodiny. Zpáteční let z Itálie mi loni zrušili 20 hodin před odletem. Teď 2. ledna měli poruchu letadla a zpoždění nakonec dotáhli na 13 hodin. Zkrátka jak už jsem psala, mám asi takové výčitky svědomí, jako když pirátím filmy od Disney.
Taky dnes vyměněno za Krakov- Tenerife na jarní prázdniny. Udělal to první agent a hned jsem dostala potvrzení do mailu a je to i v appce. Madrid-Marakeš, který jsem nenasytně dokupovala tento týden, mi holt zůstane.
Jsem asi nejvetsi smolar, protoze mi nezrusili ani jeden let a vsechno mi zustalo :D
takze doporuceni je to free zmenit s doplatkem?
ja pockam do nedele a potom to zmenim na neaku domestic linku v polsku a budem dufat, ze to zrusia, ak nie, nic sa nedeje, z dvoch nakupenych mi vyslo jedno ale pohoda i tak,ziadna strata :)
Domestic polský linky čeká nějaké rušení? Protože doplácet cokoliv se mi rozhodne nechce a nic za stejnou nebo nižší cenu jsem nenašel...
Tak to spis vypadá, že ty letenky použijeme na nějakou jednodenní nebo víkendovou otočku...
Vcera chat s agentem rano, dnes to same. Pokazde stejna story - ano, let zmenime. Ano, predchozi agent to neudelam, ale ja to udelam a do 2 hodin to budete mit. Ani vcera ani dnes se vsak nic nepropsalo v rezervaci. Asi mi trosku kecaji.
Nějaké změny mi udělají hned a nějaké jim trvají a musím to urgovat. Nejde to už tak lehce jako v prosinci, ale zatím mi vše vyšlo.
Dokončen Maroko typ. Poděkování Jan Vidim za skvělý typ.
Jednu trasu jsem věnoval zpět Maroku - KRK / AGA / KRK v říjnu.
Také děkuji. Prosincové Maroko z Vídně změněno na červnové Portugalsko/Faro z Norimberku. Na druhý pokus.
Víte někdo (nebo alespoň máte nějakou teorii), proč nám stále povolují změnu termínu i destinací, i když už ban není a v podstatě by nás všechny mohli poslat do háje?
Zkoušel jste tohle někdo udělat i s jinou zrušenou letenkou? Nebo to vás poslali do háje?